Vinn «Snabba Cash»-bokpakke

16.11.2012 er det klart for premiere på «Snabba Cash II». Nå kan du vinne bokpakke med alle tre bøkene i serien.

(upublisert) Opprettet
Jens Lapidus er mannen bak den såkalte Stockholm Noir-trilogien. Her inngår bøkene «Cash», «Aldri fucke opp» og «Livet de luxe». Den første «Snabba Cash»-filmen kom i 2010, og nå er det duket for premiere på oppfølgeren. Filmweb skriver om «Snabba Cash II»:
JW - en gang lovende handelsskolestudent med for stor hunger etter raske penger. Nå betaler han prisen: Fire år bak murene. JW har en plan om hvordan han skal snu livet til det bedre, men alt forandres når en ny livsfarlig fange ankommer anstalten, en mann fra JWs voldsomme fortid - Mrado Slovovic.
Her kan du se trailer til «Snabba Cash II»: Liker du både boka og filmen, kan du nå vinne alle tre bøkene i serien. Vi har fire bokpakker som vil bli delt ut til heldige vinnere. For å være med i trekningen, trenger du bare å svare på et enkelt spørsmål: Hvem har skrevet bøkene «Snabba Cash»-filmene er basert på? Fyll inn skjemaet under for å være med i konkurransen. Vinnerne vil bli kontaktet. Premien er sponset av Nordisk Film.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.