Annonse

Vinn Green Day-billetter!

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Takk for din deltakelse, og følg med på SOL.no for flere konkurranser fremover!

Et av verdens største band får support av to andre gigantiske punkrockstørrelser i det de inntar Ullevaal Stadion 30. juni – nesten på dagen tre år etter at de sist fikk nasjonalanlegget til å gå av hengslene. - Green Day fikk fantastiske tilbakemeldinger da de gjestet UllevaaI Stadion i 2010 og Oslo Spektrum året før. Rockerne er en garanti for kvalitet både når det gjelder showmanship og musikalske opplevelser, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic. Green Day har solgt til sammen over 80 millioner plater verden over og er kanskje verdens mestselgende band innenfor sin sjanger. Som support har de band som ellers er vant til å være headlinere selv: Britiske Kaiser Chiefs og All Time Low fra Maryland, USA.

Dette kan du vinne

Vi gir bort 2 stk billetter til to heldige vinnere til Green Day-konserten på Ullevaal Stadion 30. juni.

Slik kan du vinne

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er kontaktet. Takk for din deltakelse, og følg med på SOL.no for flere konkurranser fremover! Vi deler ut to billetter til to heldige vinnere!Vi deler ut to billetter til to heldige vinnere!