Vinn billetter til finalen i «Norske talenter»

Har du lyst til å være tilstede når vinneren av årets «Norske talenter» kåres? Da bør du bli med i konkurransen. Fem heldige vinnere får to billetter hver!

(upublisert) Opprettet
I samarbeid med Älvsbyhus, sponsor av «Norske talenter», gir vi deg mulighet til å vinne en plass i salen når årets vinner skal kåres 23. mai. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å svare på spørsmålene under. Vi trekker fem heldige vinnere som får to finalebilletter hver. Premien sponses av Älvsbyhus. Vil du se hva de har å by på? Finn kataloger her. Älvsbyhus-logo Konkurransen er nå avsluttet. De fem heldige vinnerne ble: Cecilie Næss-Solberg Frode Henriksen Rigmor Rist Marit Falck Nebras Iqbal

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.