Vis mer

Vet du hvorfor den blå prikken dukker opp på Snapchat? Her er forklaringen

Har du sett den lille blå prikken?

(upublisert) Opprettet
Du begynner kanskje å bli vant til at populære apper som Instagram, Facebook og Snapchat gjør endringer med jevne mellomrom. Du har kanskje fått med deg at du nå kan ringe direkte til vennene dine på Snapchat, som var en av de siste oppdateringene.

Men har du sett symbolene som dukker opp når du skal chatte med folk på Snapchat? Enten kan det dukke opp en blå prikk, eller et smileansikt.

Men hva betyr dette? Ifølge Lajkat er forklaringen ganske enkel.

Den blå prikken betyr at personen du skriver til er aktiv i samme chat som deg og kan lese hva du skriver med en gang.

Kommer den blå prikken opp, vet du derfor at den du har sendt en chat til, har sett hva du har skrevet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)Smileansiktet betyr at personen du skriver til nettopp åpnet chatten. Derfor varer bare smileansiktet i et kort sekund, før det blir en blå prikk.

(Artikkelen fortsetter under bildet)Ønsker du å lagre det du skriver? Trykk på skjermen og hold fingeren på teksten du vil lagre, slik blir det du har skrevet lagt i arkivet.

Les også: Slik åpner en snap uten at avsenderen ser det

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.