Vis mer

Verden går av skaftet for denne søte eldre mannen

Sett av millioner på få dager.

(upublisert) Opprettet

En video av en eldre mann som står tålmodig og venter på en busstasjon i Los Angeles med blomster og en sjokoladeeske i hendene. Hvem venter han så på?

Jo, en like så søt eldre kvinne som kommer gående med en trillekoffert.

Videoen, som har blitt lastet opp i uttallige versjoner på ulike plattformer, har fått millioner av visninger, men originalen er lastet opp av Valerie Jane som satt og ventet på den samme busstasjonen. Hun så den eldre mannen og begynte å filme ham. Et par minutter senere dukket kvinnen opp.

Se også denne: La deg røre av den gamle mannens sang

«Hjertet mitt smeltet, dette viser at ekte kjærlighet virkelig finnes der ute! Jeg håper videoen når ut til det nydelig eldre paret.» skriver Valerie under videoen på YouTube.

Den søte snutten ble først delt på Twitter, men der fikk Valerie kun lastet opp 30 sekunder av videoen. Da folk så sitt snitt og stjal videoen hennes, valgte hun å laste opp hele råfilmen på YouTube. Det er den du kan se øverst i artikkelen.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.