Vannmannen (20.jan. - 19.feb.) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
vannmannenGenerelt: At dette blir et år med mange uforutsette endringer og omveltninger, bør du regne med. Men heldigvis kan man si, at Vannmannen tar slike situasjoner bedre en mange andre stjernetegn. April og desember blir to måneder hvor slike ting kan skje. De områdene i livet hvor du merker dette mest blir, jobb, karriere, kjærlighet, din egen selvutvikling og i alle former for kommunikasjon. Dette kommer også til å bli et intenst, men interessant år for reiser, både innen og utenfor Norges grenser. Du er entusiastisk, og har en stor iver etter å tilegne deg ny kunnskap om andre land og kulturer. En fin tid for skolegang og videreutdannelse. Men når du er ute på tur, ikke la din impulsivitet og utålmodighet drive deg til å gjøre noe dumdristig og vågalt.

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: Frem til midten av juli har du den beste tiden for jobben du gjør til daglig. Da ligger det an til ekspansjon og forfremmelse. Men i karrieren som sådan bør du belage deg på mer slit, for å si det slik. Du må jobbe hardere får å få til det du vil oppnå. Men til gjengjeld blir du også belønnet for din innsats. Fra 2015 blir dette totalt sett bedre. Så gi karriereplanene litt tid, og ikke forhast deg unødig. Siden 2012 har den mest spirituelle av alle planeter, den empatiske Neptun, stått svært sentralt i alt som har å gjøre med penger og din økonomiske vekst. For de som jobber innenfor det åndelige, alternative eller det spirituelle på en eller annen måte, blir dette et fint vekstår. Om du ikke gjør det, kan det selvsagt også bli bra. Men du kommer lettere til rikdom om du har som utgangspunkt at du uselvisk og oppriktig vil hjelpe andre mennesker, eller menneskeheten. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Det første halve året må du smøre deg med tålmodighet om du er på jakt etter den store kjærligheten. Men fra da av, kan du nærmest bare kose og boltre deg i romantikk og lidenskapelige eventyr. I midten av juli går nemlig lykkeplanten av alle, Jupiter, inn i et område i horoskopet ditt som har med parforhold og samvær med andre mennesker. Er du allerede i et parforhold, vil kjærligheten mellom dere ekspandere til uante høyder, hvis det er dette dere vil. Den single merker hvordan kjærligheten kommer mye lettere til en. Spesielt i samvær med gode venner og bekjente, treffer man personer som får hjertet til å banke fortere. Det samme kan skje gjennom skolegang, kurs og seminarer, eller knyttet opp til reiser, for den sakens skyld. Leveregel for 2014: Søk indre ro og styrke.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.