Vis mer

Vannet går i bilen og babyen ville ut - med én gang

Men far fikk streng beskjed om å fortsette å kjøre. NB! Vi advarer mot sterke inntrykk.

(upublisert) OpprettetDen kommende trebarnsfaren hadde bestemt seg for å filme fødselen allerede da mor bare var et par måneder på vei. De hadde nemlig ikke filmet fødslene til de to første og ville sikre seg i hvert fall én fødsel på film. Det angrer han nok ikke på i dag!

Se også denne: Han går glipp av fødselen - men så...

For da barn nummer tre meldte sin ankomst var det ikke snakk om å komme frem til sykehuset først. Da mor og far hadde kjørt på ringveien i Houston, Texas, i USA, i 45 minutter, så gikk vannet. Mor får panikk, far holder seg helt i ro og spør om hun kanskje burde ta av seg buksene.

Et lite minutt senere er en frisk og god gutt på hele 4,5 kilo født. Mor sto for hele fødselen selv, for far fikk streng beskjed om å fortsette å kjøre i retning sykehuset.

Se også denne: Dramatikk på mor­gen­bus­sen: Baby født i full fart

Lille Josiah Benjamin gråt og pustet, selv om mor litt hysterisk ikke visste hva hun skulle gjøre.

– Hold ham opp ned og klapp ham på ryggen, så får han hostet opp det han har i halsen, sier far helt rolig i videoen.

Til syvende og sist gikk alt bra med dem alle tre, de kom frem til sykehuset og fikk god hjelp.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.