Væren (21.mars - 20.april) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
værenGenerelt: De siste par årene har vært spennende, men hektisk for mange. Du har stått ovenfor mange forandringer og møtt en del stressede situasjoner du har måtte ta stilling til. Dette, kjære Vær, vil også fortsette i 2014, spesielt for de som er født de siste dagene i mars og første uken i april. Det gode er at dette gir deg masse nye erfaringer, som du kan bruke videre i livet ditt. Universet vil deg vel! Hjem og familie blir et spesielt viktig område for deg helt frem til sommeren. Takket være lykkeplaneten Jupiter, skal du ikke se bort ifra enten en familieforøkelse, at du flytter eller utvider og forbedrer huset ditt. Selv om du blir travelt opptatt, skal du ikke glemme å sette av tid til indre selvutvikling. Dette blir faktisk like viktig som å erverve deg saker og ting på et materielt plan.

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: På ettersommeren får du en periode hvor du kan være mer heldig enn du ellers pleier å være. Dette kan gjelde mange sider av livet ditt, men at du plutselig og helt uventet får noen ekstra kroner, skal du ikke se bort ifra. Dette kan være en gevinst som noe annet. Men generelt råder jeg deg til å være forsiktig i økonomien. Du skal tenke deg godt om før du tar opp et lån. Din partners pengebruk kan skape bekymringer. I yrke og karriere kan du nå de helt store høyder. Men du kan også nå de dypeste daler. Til enkelte tidspunkter gjennom året, som april og desember, bør du være ekstra forsiktig, og svært omtenksom i dine jobbrelaterte forhold. I denne tiden kan din evne til samarbeid og toleranse bli skikkelig testet.Men det kan også være at utenforliggende forhold fremtvinger endringer på arbeidsplassen. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Mange har vært igjennom en testperiode i kjærlighetslivet, og spesielt i parforhold. Har dette overlevd til nå, er det en stor sjanse for at det vil vare lenge, ja kanskje resten av livet. Men er du i en relasjon som ikke fungerer helt som den skal, vil det også komme til et oppgjør på kammerset. Greier dere å gjenskape den gamle lidenskapelige gløden, går det bra. Hvis ikke, kan det komme et skille. Gjennom store deler av året er du svært aktiv på det seksuelle plan. Din Libido effekt er stor. Fra sommeren av kommer du inn i en herlig periode for romantikk, flørt og forelskelser. Er du singel, kommer du mest sannsynlig til å forbli det. Nå er du ikke interessert til å binde deg opp i langsiktige forhold, men foretrekker å fly fra blomst til blomst og lage din egen honning. Kos deg og nyt amouren! Leveregel for 2014: Bruk din styrke på kjærlighet og harmoni.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.