Utradisjonell boligannonse tar av på nett

Hvor mange mennesker befinner seg egentlig i leiligheten?

Utradisjonell boligannonse tar av på nett
(upublisert) Opprettet
Da leiligheten i Skien skulle legges ut for salg på FINN.no gjorde megler noen grep for å skape mest mulig blest rundt annonsen. Megler Edin Ljajic kan fortelle Telemarksavisa at tanken var å skille seg ut fra mengden.

- Responsen har vært over all forventning, sier megleren til avisen.

Og med 6000 klikk på "mulighetens marked" kan man sikkert hevde at de lyktes, og at leiligheten er en av de mest sette i hele Skien.

- Jeg tenkte at det var en fin måte å skille seg ut på, så jeg hoppet på det da Edin foreslo å gjøre det på denne måten, sier eier av leiligheten, Sindre Tollnes Brennseter, til Telemarksavisa.

At meglerene i Barfod Eiendomsmegling var fornøyd med egen innsats er det ingen tvil om:Vittig, men ikke grensesprengende


Annonsen føyer seg inn i rekken med andre "morsomme" FINN-annonser. Men er den grensesprengende og innovativ? En Facebook-bruker er ikke helt overbevist.

– Om dere ville vært annerledes, innovative og kule så kunne dere jo prøvd å switche om på rollene. Hva med et lesbisk par med barn? Noen damer som satt i sofaen og så på fotball? Noe som er litt mindre konformt enn disse gammeldagse kjønnsrollene, er en av tilbakemeldingene Barfod Eiendomsmegling har fått på Facebook-siden sin.

Om ikke annet så er bildetekstene nok til at smilet melder seg, og kjenner man behov for å utfordre seg selv kan man jo forsøke å kartlegge hvor mange mennesker som egentlig bor og/eller befinner seg i leiligheten.

Legg til sol_no på SnapChat
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer