Vis mer

Uteligger for­bløf­fet alle med magikertriks

Skjønner ingenting når sigaretten ikke lager hull i t-skjorta.

(upublisert) Opprettet


En video av en uteligger som utfører forbløffende magitriks på tilfeldige personer i Miami i USA, får internett til å måpe.

Med utrolig fingerferdighet stapper den hjemløse gatemagikeren en manns t-skjorta ned mellom fingrene og lager ei grop. Ned i gropa putter han sin nytente sigarett – rykende varm.

Den burde svidd hull tvers gjennom t-skjorta, ikke sant? Det er akkurat det den ikke gjør, og t-skjorteeieren friker ut i det han ser at den hvite skjorta ikke har en flekk.

Han gir uteliggeren noen amerikanske dollar og ber ham gjøre et nytt triks. Han svikter ikke og forbløffer minst like mye, om ikke mer, med triks nummer to.

Med tanke på at folk betaler hundrevis av kroner for å se magikere utføre triks på en scene, kunne denne uteliggeren tjent bra med penger. Og selv om videoen opprinnelig stammer fra juli 2014, har den først gått viralt nå, så håpet finnes der ute.

Bare se hvordan det gikk med hjemløse Donald da han forbløffet Internett med sine pianoferdigheter.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.