Underholdningsuka oppsummert i korte trekk

Stemmefeil i «Stjernekamp», utroskapsrykter og ny Bond-låt.SOL serverer deg ukas sladder, rykter og underholdning oppsummert på 1, 2, 3!

Dette har skjedd i stjerneverdenen den siste uka!


 1. Rykter om brudd mellom Jay Z og Beyoncé


  (FOTO: FREDERIC J. BROWN / AFP / NTB scanpix)

  Torsdag skrev Seher.no at det nok en gang går rykter om skilsmisse mellom et av verdens mest mektigste par i underholdningsindustrien.

  Dette er ikke første gang det har vært bruddrykter om Jay Z og Beyoncé, men nå skriver flere internasjonale medier nok en gang om et mulig brudd.


 2. Pappablogger hermet etter Fotballfrue


  På den seneste utgaven av bladet Det Nye stilte Caroline Berg Eriksen, best kjent som Fotballfrue, opp med rumpa bar.

  Dette tok Norges største pappablogg, «Pappahjerte», til seg og delte sine tanker om den omstridte rumpe-forsiden.

  Til Dagbladet forteller han at innlegget er skrevet med glimt i øyet, men det ligger også alvor bak kritikken.

  - Det virker unødvendig, og jeg skjønner ikke humoren. Ordspillet er i og for seg morsomt, men de kunne like gjerne skrevet «Tatt på fersken», og latt henne posere med en fersken, sier bloggeren og forfatteren til Dagbladet.


 3. Vinner av «Diktaturet»
  I NRKs TV-serie «Diktaturet» fikk vi servert en kombinasjon av lettbent reality og tunge temaer som demokrati, undertrykkelse og menneskerettigheter. Etter åtte dager innesperret ble August Tekrø stemt frem som vinner av den politiske realityserien.

  Han valgte å beholde premien selv og ble med det 100.000 kroner rikere. 


 4. Stemmefeil i «Stjernekamp»


  (FOTO: FREDRIK SOLSTAD / VG / NTB scanpix)

  Øystein Wiik (58) ble stemt ut av «Stjernekamp» forrige helg, men fikk denne uka komme tilbake etter at NRK oppdaget en teknisk feil med stemmene, skrev VG.

  Prosjektdirektør for «Stjernekamp» i NRK, Pia Basberg, fortalte til NRK at årsaken var at det ble oppdaget en forsinkelse i systemet.

  – Dette førte til at vi ikke kunne være sikre på at vi hadde et riktig resultat for avstemmingen på Stjernekamp. Dette er høyst beklagelig og en situasjon vi er oppriktig lei oss for.

  De som stemte under lørdagens episode vil få pengene tilbake.


 5. Suksess for «Bølgen»
  Storfilmen «Bølgen» har ifølge VG klart å lokke dobbelt så mange publikummere på kino i løpet av sine første ti dager på lerretet, enn 17 andre filmer. Alene har «Bølgen» fått over 360.000 kinobesøk.


 6. Sam Smith skal synge den nye Bond-låta


  Kunne ikke laste instagram  Neste måned har den nye Bond-filmen «Spectre» premiere i Norge, og denne uka ble det klart at det er den britiske popkometen Sam Smith som står bak filmens låt «Writing on the Wall».

  – Jeg er lettet over å endelig kunne snakke om dette. Det har vært mitt eget topphemmelige oppdrag, sier han til BBC Radio 1.

  Ifølge NRK blir Smith den første mannlige britiske soloartisten som synger en Bond-låt siden Tom Jones sang tittelåten til «Thunderball» i 1965.


 7. Justin Bieber på førsteplass


  Kunne ikke laste instagram