Tyren (21.april - 20.mai) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
tyren Generelt: Å tilpasse deg til nye situasjoner og forandringer, blir gjennomgangstonen i 2014. Mange Tyrer liker å ha det stødig, trygt og godt, men i år bør du belage deg på at endringer kan skje både brått og uventet. Spesielt i slutten av april og hele desember kan slike ting skje. Universets hensikt er at du bør legge vekk gamle saker og ting du ikke trenger lenger. På den måten skaper du plass for nye og interessante gjøremål. Hjem og familie blir et fokusområde for deg stort sett gjennom hele året. Jupiter, den store lykkebringeren, står sterkt plassert i dette området i horoskopet ditt. Om alt du rører blir til gull, vet jeg ikke, men du vil merke en forsterket optimisme i alt som har med familien å gjøre. En fin tid for å kjøpe, selge eller forbedre hust ditt. En familieøkning er på gang.

FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk horoskopsiden

Yrke, karriere og økonomi: Du får en bra start på året, både når det gjelder penger og karriere. Jobber du med noe du virkelig liker og står deg nært og kjært, vil dette komme deg skikkelig til gode fra sommeren av og utover. Men holder du på med noe som bare kjeder deg, skal du ikke se bort ifra at det kommer et skifte, enten i siste halvdel av april eller i desember. I så fall bør du allerede nå begynne å se deg om etter en annen jobb. De fleste Tyrer har lagt en topp økonomisk periode bak seg. Nå bør du nyte godt av dette. Generelt vil jeg si det slik, at for alt som har å gjøre med fast eiendom – noe som skulle passe ekstra bra for en Tyr – har økonomien din et flott vekstpotensial. Fra midten av juli blir en topp tid for å selge eller kjøpe hus og bolig. De som driver med salg, markedsføring eller undervisning kan gjøre det ekstra bra. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: 2014 blir som i fjor, et testår for kjærlighet og parforhold. Hvordan du kommer igjennom det, avhenger fullt og helt av deg selv, og hvordan du og din partner har det sammen. Forhold som bare hangler og går, vil stå for et oppgjør. Nå ønsker du seriøsitet og forpliktelser i kjærlighetslivet. Kan ikke du eller din partner by hverandre dette, så ser det ut som om det mest sannsynlig blir et oppbrudd. Men er du derimot i en relasjon hvor dere er oppriktig glade i hverandre, vil kjærligheten mellom dere fordype seg. Dere blir bundet sammen i lang tid. Men du skal ikke glemme å vise din elskede masse hengivenhet, og hele tiden fortelle hvor mye du elsker han eller henne. Nå søker du også en dypere mening i dine venn- og bekjentskap. En utskifting i vennekretsen din kan forekomme. Leveregel for 2014: Tilpasningsdyktighet.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.