Tvillingene (21.mai - 21.juni) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
tvillingene Generelt: Dette blir et artig år på mange måter. At du får noen utfordringer undervis, hører bare med til livets læreprosess, men i det store og det hele blir 2014 et år du vil like. Innenfor den sosiale delen av livet ditt kommer du til å oppleve mange herlige stunder. Venner og bekjente blir en stor del av din hverdag. Det blir noen utskiftninger, men du skal vite at det er nye bekjente som kommer inn i livet ditt som passer bedre med din livsstil. I år, og spesielt helt frem til sommeren, skal du kose deg, ha det gøy og gå ut sammen med venner på byen. Flørt og forelskelser får du med på kjøpet. Fra sommeren av kommer du inn i en svært sterk periode for kommunikasjon. Du blir ikke bare mer kunnskapsrik og flink til å ordlegge deg, men får også mer visdom. Du blir en tøff, men rettferdig debattant som blir vanskelig å ordbinde.

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: Spesielt frem til sommeren, men egentlig hele året, er du inne i en svært heldig periode for økonomi. Om ikke alt du rører ved blir til gull, vil du i hvert fall nyte godt av en fin økning av dine materielle goder. Om du trenger et lån, vil banken, eller en annen institusjon, se velvillig på det. Men i alt dette, husk å vær realistisk. Å bruke, eller ta opp gjeld over evne, kan koste mer enn det smaker. Det viktigste når det gjelder jobb og karriere, er at du har som utgangspunkt, at i det du gjør, hjelper du andre mennesker på en eller annen måte. Har du en egosentrisk holding til makt, posisjon og til det å erverve seg goder, vil du slite mer, samt at du ikke vil nå de høydene i karrieren som du ellers ville ha gjort. Bruk 2014 til å finne ditt egentlig yrkesmessige kall i livet, og følg det! Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: De beste tidene for romantikk, flørt og uforpliktende kjærlighetshistorier blir frem til ettersommeren. Da er du superengasjert, og har en stor drivkraft for lek og svermeri. At dette ender med en forelskelse, skal du ikke se bort ifra. Sommerromantikken ser ut til å være i boks om du spør meg, kjære Tvilling. Du kommer til å få mange herlige opplevelser, både på reise og om du er hjemme. Som en hovedregel vil jeg si det slik at de som er i et forhold per i dag, forblir det også ut året. Likeså vil den single også forblir singel. Men det betyr ikke at enkelte både kan går ut av et samliv, eller tre inn i et nytt. Uansett vil penger og økonomi ha en stor betydning for deg i relasjoner. Det samme vil kommunikasjon, reiser og at dere deler felles interesser. Leveregel for 2014: Et rikt år om du utnytter dine muligheter.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.