TV-anker fikk nok: - Jeg orker ikke mer Kardashians!

Gikk av skjermen på direkten. 

Det var under morgenprogrammet «Good Morning Orlando» på Fox 35 at programleder John Barnes reiste seg og forlot skjermen da de skulle omtale saken om navnet til kaninen til Kylie Jenner.

- Jeg har en god fredag, så jeg nekter å prate om Kardashians i dag. Du får klare deg selv Amy, sa han før han reiste seg og gikk av skjermen.

Selv etter å ha gått ut av bildet fortsatte han sin frustrasjon mot familien kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians».

- Jeg orker ikke mer Kardashians!

Også etter at det raskt ble hentet inn en erstatter til å ta historien, fortsatte Barnes å legge ut om hva han egentlig mente om familien, på direkten:

- Jeg bryr meg ikke! Jeg er lei av denne familien! Dette er en ikke-sak!

Barnes har fått mye oppmerksomhet etter stuntet sitt og la mandag ut følgende melding på sin Facebook-side: «Jeg beklager at jeg mistet hodet litt, selv om det delvis var riktig! Jeg følte meg riktignok bedre etter at jeg var ferdig,» Meldingen har så langt fått over 17.000 likere.
Here is the Kardashian rant. Sorry, I lost my mind a bit, although it was partially in jest! I did feel better though after I was done.See more Good Day Orlando videos: http://bit.ly/JLScxX #FOX35

Posted by John Brown at Fox 35 on 7. august 2015