Tusener bryter ut i applaus når han åpner vinduet

Det er lov å få litt gåsehud av den varmende videoen.

(upublisert) Opprettet
- Siden stod stille fikk naboen min den glimrende idéen om å hente stereoanlegget og spille noen klassikere. Et veldig følelsesladd og samlende øyeblikk som var fullstendig improvisert. Slik beskriver Youtube-brukeren Lâm Hua videoen over, som er filmet under søndagens massive støttetog for Charlie Hebdo-ofrene i Paris. Og låtvalget kunne neppe vært mer passende. Til lyden av «Imagine», John Lennons legendariske hyllest til sameksistens, bryter den digre folkemengden ut i allsang. Så belønnes den snartenkte franskmannen med en kollektiv applaus av rockestjernedimensjoner. Ifølge Dagsavisen skal omtrent halvannen million mennesker ha deltatt i toget gjennom hovedstadens gater etter terrorangrepene som rystet landet.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.