Vis mer

Trillingene brukte årboken til å sende denne beskjeden

Internett elsker deres enkle humor.

(upublisert) Opprettet
Trillingene Kassidy, Kylee og Keaton Durham fra Texas i USA har klart noe tusenvis av andre har prøvd før dem - nemlig å bli internettkjendiser.

Men det hele var kun ment som en intern vits for trillingene og deres klassekamerater.

For da kommentarene til årboken skulle samles inn, leverte Durham-søsknene tre forskjellige tekster som hver for seg ikke gir mening, men som blir ganske så vittig om man ser på sammenhengen.

På norsk ville vitsen blitt noe i denne duren:

"Bank, bank."

"Hvem der?"

"Ikke trillingene, i hvert fall. Vi har fullført skolen."

Greit, bank-bank-vitsen er vanvittig tørr, men det ser ut til at internett elsker den. Over én million har sett bildet som ble lastet opp på nettsiden Imgur, skriver Side2, som først omtalte saken i Norge.

Kassidy Durham skriver i en e-post til ABC News at de er sjokkert over hvor mye oppmerksomhet årbok-spøken har fått.

Hun forteller at de på forhånd visste at de kom til å bli avbildet ved siden av hverandre, og at foreldrene syntes det var en søt idé.

- De sa at det hele var "genialt", sier Kassidy.

http://imgur.com/gallery/W588V56

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.