Annonse

Tre grunner til at det lukter svidd av årets Farmen

- «Det» kommer til så skje.

1. Frank Tore

Denne karen kommer du til å høre mer om - enten du vil eller ei. Allerede før Farmen-premieren mandag, hadde Frank Tore (44) fra Jæren rukket å bemerke seg: - Jeg skal stelle godt med og massere jentene, og drite i mannfolkene. Det andre, det kommer naturlig. Har man stelt pent med og hygget seg med damene, da kommer sexen av seg selv. Og det kommer til å skje, sa han til Se og Hør. Men Frank hadde mer på lager. Han fortalte at han hadde to «venninner» hjemme: Eks-samboeren og ei ny jente som har flyttet inn. - De vet ikke om hverandre, og det var ikke mer enn en uke siden at jeg var i buksene på de begge. Med noen dager imellom. Det har vært en utfordring... Merk deg navnet: Farmen-Frank Tore. (Foto: TV 2)Merk deg navnet: Farmen-Frank Tore. (Foto: TV 2)

2. Krangling

Med svært ulike typer på gården, har det lett for å bli litt småkrangling. Mange synes en aldri så liten disputt er god tv, og allerede i kveld smeller det. Frank Tore og Finn Olav ryker i tottene på hverandre, melder TV 2. - Han går og maser og tyter hele dagen, sier Frank Tore, før situasjonen eskalerer. Det er garantert ikke siste gang deltakerne får nok av hverandre under årets sesong.

3. Deltager som «liker å snakke med døde folk»

Hilde (43) fra Horten virker også som en deltaker som er verdt å merke seg. Allerede i første episode fortalte hun at hun har spesielle evner, skriver TV 2. - Jeg er veldig fascinert av døde mennesker, og det har jeg vært siden jeg var liten. Det som er spennende med Farmen, er at det er mange historier der. Jeg har den evnen til å se det, og få kontakt med døde. Jeg liker å snakke med døde folk.  Hilde fra Halden hevder å spesielle evner. (Foto: TV2)Hilde hevder å ha spesielle evner. (Foto: TV2) Farmen ser du på TV 2 i kveld klokka 22.15.
Har du fått deg en favoritt blant årets deltagere? Si din mening i feltet under.