Tre grunner til å glede seg til i kveld

Du kan se hele sesong tre av «Lilyhammer» i kveld - om du vil.

(upublisert) Opprettet

1. VG og Aftenposten triller femmer på terningen

VGs vurdering av sesong tre lover godt. Liker du «Lilyhammer», skal det mye til for at du ikke liker den nye sesongen, skriver anmelderen etter å ha sett di fire første episodene. Anmelderen trekker frem unødvendig brutal vold og litt «vel vågale scener» som noen av minusene ved sesongen, men er totalt sett fornøyd og triller terningkast fem. - Jeg ler, jeg hygger meg – og tenker at ja, dette fungerer godt. Dette er et pustehull, et smilehull som vi stort sett bare har godt av, skriver anmelderen. Også Aftenposten gir tredje sesong nest beste score.

2. The Boss gjester serien

Tidligere i høst ble det bekreftet at selveste Bruce Springsteen blir å se på skjermen i løpet av sesong tre. Springsteen er som kjent nær venn av seriens hovedrolleinnehaver Steven Van Zandt. - Jeg skrev rollen til ham. Den er veldig viktig, men ikke for tung for en som spiller skuespill for første gang. Jeg ville at han skulle like det og ha det gøy, sier Van Zandt om kameraten til VG. Springsteens skuespillerdebut har også fått oppmerksomhet internasjonalt. Blant annet i Aftonbladet, Rolling Stone og MTV.

3. Du kan se hele sesongen i kveld (og i natt)

Er du skikkelig fan og av den utålmodige sorten, har NRK en ordentlig gladmelding til deg. Samtidig som premieren går på TV i kveld, legger rikskringkasteren ut samtlige åtte episoder fra sesong tre på kanalens nett-tv. - Publikums seermønster er i endring. Derfor utvikler vi også nye måter å publisere på. Vårt mål er å nå flest mulig i Norge med godt tv-innhold. En publiseringsmåte som dette møter ønskene både til dem som ønsker å følge serien fra uke til uke og seere som vil se flere episoder på en gang. I takt med publikums endrede medievaner ønsker vi også å prøve ut ulike måter å publisere på, sier TV-sjef i NRK, Arne Helsingen, til egen kanal.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.