Trå varsomt, det er tid for aprilsnarr!

Få alle triksene i boka og forbered deg godt.

(upublisert) Opprettet
April nærmer seg med stormskritt og du har kanskje planer om å lure noen den 1.? Eller kanskje skal du ta hevn for en djevelsk spøk fra i fjor? På SeDenne er det i hvert fall nok av inspirasjon å hente! Under kan du se en liste med de beste spøkene i forskjellige vanskelighetsgrader i gjennomføring og ondskap: 1. Konditorfarge i sjampo I toppen av artikkelen kan du se en såkalt YouTube-prank av Joakim aka Jockiboi som farger håret, ansiktet og ja, hele kroppen til kjæresten sin i forskjellige farger. Denne aprilsnarren er ganske så slem og det spøkefulle paret har i ettertid sverget på å aldri røre håret til hverandre igjen (PS: Joakim holdt ikke dette løftet, bare se punkt 4).
2. La oss «hoppe i strikk» Dette er en spøk som er harmløs og enkel å gjennomføre, men som kan skremme vettet av den med høydeskrekk. I videoen under ble en kommende brudgom rundlurt på utdrikningslaget sitt:
3. Telefonsamtale med sensitiv informasjon I fjor klarte en student ved en høgskole i Michigan, USA, å lure læreren sin trill rundt med en telefonsamtale. Mobiler er nemlig forbudt i skoletimen og regelen er at disse må svares med høyttaler dersom de ringer, og med sensitiv informasjon som gjør selv en erfaren lærer flau ble dette ufattelig gøy. Dessverre holder alle skoler stengt på 1. april nå i 2015, men med litt fantasi kan noe lignende gjennomføres andre steder:
4. Fra langt hår til mustasj Tilbake til paret Joakim (Jockiboi) og Jonna: Her har han brutt det dyrebare løftet etter hårfargingen og bruker saks og lim til å forvandle en hårlokk til bart på få sekunder. Denne er enkel og artig, men pass på hvilket lim du bruker, innerst inne vil du jo ikke ha ei dame med bart:
5. Teknologien har frosset Er du på påskeferie med foreldre eller besteforeldre? De har kanskje ikke like god greie på dagens moderne teknologi som deg, og da er denne spøken enkel og genial: Bestefar, dataen din har frosset. Du må tine den med hårføneren:
6. La oss ta et bilde. Å nei, jeg filmet visst Og når vi først er inne på denne teknologien: «Å nei, jeg filmet visst»-spøken er genial og kan gjøres om og om igjen. Slik lurte Jillian broren sin i et helt år, og det ble det litt av en film ut av:
7. Van(n)vittig klassiker Her trenger du to ting: En skummel maske og en person i dusjen. Slik lager du en ekte «Psycho»-spøk i Hitchcocks ånd. Enklere blir det ikke:
8. Falske skrapelodd Denne krever litt planlegging for her trengs et falskt skrapelodd, men dersom du først får tak i ett er det hele bare uvurderlig. Bare pass på at personen tåler å «tape» pengene han/hun har «vunnet»:
9. «Spy» på din kjæres fineste bekledning Joakim og Jonna er glade i å ta hevn og da hun fikk pålimt bart valgte hun en ekkel måte å ta igjen på. Litt sjokolademelk, kjeks og alt annet du har i skapet kan fort blir til ekkelt oppkast, og det er enda eklere for din kjære som tror det er ekte, enn for deg:
10. Kaste «barn» eller «kjæledyr» over rekkverket Denne er for de mer avanserte spøkefuglene, som Roman Atwood bak denne videoen. Han kledde opp sønnen og ei dukke i Spiderman-kostyme. Samboeren hans ser at far og sønn leker sammen, og mens hun er ute av rommet i et par minutter skifter sønn og dukke plass. I det hun kommer tilbake opp trappen kaster han det hun tror er sønnen over rekkverket, og mammahjertet hennes går forståelig nok i tusen knas:

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.