Annonse

Topp 10 på SOL TV i 2014

Naken-yoga, freidig hund og norsk mammas «legge-helvete».

1. Naken-yoga i New York

Publisert: 20. mars. En yoga-skole i New York tilbyr å befri sine studenter for usikkerhet og dårlig selvtillit ved at kvitter seg med klærne i yoga-timen. Yoga-skolen heter «Bold and Naked», og har felles nakentimer for menn og kvinner. Naken-yoga-skolen tilbyr også timer for halvnakne, som ikke er helt klar for full pakke.

2. Freidig hund

Publisert: 19. januar Eieren av beagle-hunden Lucy hadde lenge mistenkt at hun stjal mat på kjøkkenet, men hadde aldri klart å ta henne på fersken. En dag la eieren kyllingnuggets i mikrobølgeovnen og satte på et kamera.

3. Norsk tvilling-mammas «legge-helvete» tok av på nettet

Publisert: 5. august Norske Henriette Jonassen er tvilling-mamma, og vanligvis sovner hennes to gutter med litt kos og sang. Men lyse og varme sommernetter gjorde det vanskelig å få tvillingene til å sove.

4. Bilentusiast filmer sitt nye «glis», så skjer det noe dramatisk

Publisert: 15. mars Bilentusiasten var svært fornøyd med sin ny-stylede bil, og bestemte seg for å filme det store øyeblikket. Gromlyden er som den skal, helt til han skal flytte bilen.

5. Han tror han skal hoppe strikk i blinde ut fra en bro

Publisert: 2. juni

6. Venneløs etter bilulykke

Publisert: 1. november - Det verste etter ulykken var at jeg var alene. De gamle vennene mine stilte opp for meg i begynnelsen, men etter en stund forsvant de. De ble lei av meg, lei av alle problemene mine, sier Liz Marks i videoen.

7. Tøff i trynet, men så slo bølgen tilbake

Publisert: 26. januar På vei hjem fra stranda valgte den ene av to venninner å «erte» bølgene, men undervurderte naturkreftene totalt.

8. Mener viltkamera i Mississippi filmet UFO

Publisert: 7. april
 

9. «Edderkopp-geiter» jakter salt på loddrett murvegg i Alpene

Publisert: 20. oktober På engelsk kalles de «spider-goats», på grunn av klatreegenskapene. Alpesteinbukken holder til i Alpene, og denne fantastiske videoen er filmet i italienske Antrona Piana, på 2.200 meters høyde.

10. Sexy Anna testet studentenes eksamensfokus

Publisert: 19. mai En nederlandsk melkeprodusent(!) ville teste hva som måtte til for å få studenter til å miste fokus i et bibliotek like før eksamen. Så de installerte skjulte kameraer og sendte inn sexy Anna.