Topp 10 på SOL TV i 2014

Naken-yoga, freidig hund og norsk mammas «legge-helvete».

(upublisert) Opprettet

1. Naken-yoga i New York

Publisert: 20. mars. En yoga-skole i New York tilbyr å befri sine studenter for usikkerhet og dårlig selvtillit ved at kvitter seg med klærne i yoga-timen. Yoga-skolen heter «Bold and Naked», og har felles nakentimer for menn og kvinner. Naken-yoga-skolen tilbyr også timer for halvnakne, som ikke er helt klar for full pakke.

2. Freidig hund

Publisert: 19. januar Eieren av beagle-hunden Lucy hadde lenge mistenkt at hun stjal mat på kjøkkenet, men hadde aldri klart å ta henne på fersken. En dag la eieren kyllingnuggets i mikrobølgeovnen og satte på et kamera.

3. Norsk tvilling-mammas «legge-helvete» tok av på nettet

Publisert: 5. august Norske Henriette Jonassen er tvilling-mamma, og vanligvis sovner hennes to gutter med litt kos og sang. Men lyse og varme sommernetter gjorde det vanskelig å få tvillingene til å sove.

4. Bilentusiast filmer sitt nye «glis», så skjer det noe dramatisk

Publisert: 15. mars Bilentusiasten var svært fornøyd med sin ny-stylede bil, og bestemte seg for å filme det store øyeblikket. Gromlyden er som den skal, helt til han skal flytte bilen.

5. Han tror han skal hoppe strikk i blinde ut fra en bro

Publisert: 2. juni

6. Venneløs etter bilulykke

Publisert: 1. november - Det verste etter ulykken var at jeg var alene. De gamle vennene mine stilte opp for meg i begynnelsen, men etter en stund forsvant de. De ble lei av meg, lei av alle problemene mine, sier Liz Marks i videoen.

7. Tøff i trynet, men så slo bølgen tilbake

Publisert: 26. januar På vei hjem fra stranda valgte den ene av to venninner å «erte» bølgene, men undervurderte naturkreftene totalt.

8. Mener viltkamera i Mississippi filmet UFO

Publisert: 7. april
 

9. «Edderkopp-geiter» jakter salt på loddrett murvegg i Alpene

Publisert: 20. oktober På engelsk kalles de «spider-goats», på grunn av klatreegenskapene. Alpesteinbukken holder til i Alpene, og denne fantastiske videoen er filmet i italienske Antrona Piana, på 2.200 meters høyde.

10. Sexy Anna testet studentenes eksamensfokus

Publisert: 19. mai En nederlandsk melkeprodusent(!) ville teste hva som måtte til for å få studenter til å miste fokus i et bibliotek like før eksamen. Så de installerte skjulte kameraer og sendte inn sexy Anna.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.