Tips til hvordan du fikser Halloween-kostymet i siste liten

Du trenger ikke bruke mye penger til Halloween-festen!

Tips til hvordan du fikser Halloween-kostymet i siste liten
(upublisert) Opprettet


«Trick or treat»?

Er du en av dem som først tenkte på Halloween-kostyme nå? Da er du ikke alene. Men det skal ikke mye til for å bli skummel eller morsom til Halloween. Det finnes et tonn av videoer på Youtube hvor du kan hente inspirasjon, og du kan også kjøpe en enkel maske i siste liten.

Men det gøyeste er å være kreativ og lage sitt eget kostyme eller sminke seg. SOL har samlet noen enkle tips til Halloween-kostyme i siste liten:Klipp opp en hvit skjorte eller t-skjorte og smink deg om til en zombie:Her får du servert 30 forskjellige kostymer - og du kan bruke mye av det du allerede har hjemme:Ta på deg en dress, smink deg litt og legg håret framover - og vips så blir du Donald Trump!Emoji-halloween gjort på 1, 2, 3!Ta på deg en sort kjole og fest en pute på innsiden. Og ja - du kan si du er Kim Kardashian:Kle deg opp i sort fra topp til tå - og smink på deg spindelvev:Årets sminketrend: Contouring. Gjør contouringen og la den være:


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer