Tina skjønte ikke hvorfor bussen stoppet – nå hylles sjåføren

- Et søtere menneske finnes ikke!Tina Shna Kamal fra Sverige har fått stor oppmerksomhet etter at hun lørdag la ut et rørende innlegg på Facebook-siden "Vad händer i Göteborg?".

I innlegget forteller 19-åringen om en busstur helt utenom det vanlige:

Det var rundt klokken 23 lørdag kveld at bussen stoppet nesten helt opp mot slutten av turen.

- Jeg satt igjen alene i bussen etter at en kvinne og en guttegjeng hadde gått av. Bussjåføren kjørte imidlertid ikke videre, så jeg spurte ham hvorfor. Da svarte sjåføren at han ville holde øye med den unge kvinnen som nettopp hadde gått av bussen. Som sagt som gjort. Han passet på henne hele veien, fram til hun var ved oppgangen sin og guttegjengen hadde gått et annet sted, skriver Kamal.

- Takk!


Den svenske jenta legger til at bussjåføren forsikret Kamal om at han kom til å gjøre det samme da hun skulle gå av.

- Et søtere menneske finnes ikke! Takk, søte sjåfør på 753, for at du tar vare på andre, skriver hun til slutt i innlegget.

Historien om den ukjente bussjåføren og Tina har blitt omtalt av en rekke nettaviser i Norden det siste døgnet. TV 2 omtalte saken først i Norge.

Til Göteborgs-Posten sier Kamal at hun ble rørt av sjåførens gjerning.

– Jeg ville takke ham og samtidig vise at det ikke er like utrygt i denne byen som det virker. At det finnes veldig fine mennesker her, og at vi passer på hverandre, sier hun til avisa.Legg til sol_no på SnapChat