«The Julekalender» er tilbake

Slik vil tv-kanalene gi deg julestemning i år.

TV 2: The Julekalender

TV 2 velger igjen å vise «The Julekalender» som advents-tv, skriver Trønderbladet. I år er det nøyaktig 20 år siden Gjertrud og Olaf Sand, Benny og de tre nissene gjorde sitt inntog på norsk tv. Siden har serien blitt vist i reprise ved flere anledninger. Årets julekalender blir sendt på TV 2 Zebra.   På NRK får du et gjensyn med rød- og blånisser. (Foto: Scanpix)På NRK får du et gjensyn med rød- og blånisser. (Foto: Scanpix)

NRK: Jul på Månetoppen

Er du glad i «Jul på Månetoppen», bør du benytte muligheten i år. Ifølge NRK er det nemlig siste gang rikskringkasteren viser serien om rød- og blånissene.  «Jul på Månetoppen» ble vist for første gang på NRK i 2002. Serien er en oppfølger til populære «Jul i Blåfjell» og «Amalies jul».   Gjengen i Tangerudbakken gir deg julestemning på TVNorge. (Foto: Scanpix)Gjengen i Tangerudbakken gir deg julestemning på TVNorge. (Foto: Scanpix)

TVNorge: Jul i Tangerudbakken

TVNorge tyvstartet juleoppladningen med «Jul i Tangerudbakken» som hadde premiere 6. november. I den nye serien vil den populære gjengen gjøre noe for dem som har det aller vanskeligst i juletida. «Jul i Tangerudbakken» går på TVNorge torsdager klokka 20.30.
Skal du se noen julekalendere på tv i år? Hvilken? Skriv i kommentarfeltet under.