Taylor Swift svarer på kritikken i ny sang

Mener verden fremstiller henne feil. Se den nye musikkvideoen her.

(upublisert) Opprettet
Taylor Swift har de senere årene blitt koblet til mange ulike menn. Hun har nå sett seg lei hvordan hun fremstilles i media. - Jeg har lagt merke til den sensasjonelle fiksering rundt mitt privatliv. Det har nådd et punkt hvor jeg har tenkt: Wow, det også, sier Swift i et videointervju.
- Det har blitt tegnet et bilde av meg som en serie-dater. At jeg kan få gutter, men ikke beholde dem, at jeg alltid farter rundt med kjærestene min og at jeg en følsom og krevende, fortsetter hun. Swift syns at personen hun blir fremsilt som, er veldig interessant, noe som førte til at hun skrev låten Blank Space. - Hvis hun var en ekte person som hadde alle disse kvalitetene, er jeg ganske sikker på at hun ville skrevet en sang som Blank Space. Se Taylor Swifts nye musikkvideo her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.