Taxisjåførens merkeligste tur: - Vi skal til Roma

Taxisjåførens merkeligste tur: - Vi skal til Roma

Trodde ikke sine egne ører da kunden sa hvor han skulle.

(upublisert) Opprettet


Den danske taxisjåføren kjørte rundt i Odense en natt i januar da han fikk en kunde han sent vil glemme. Mannen ga nemlig beskjed om at han ville kjøres til Roma, skriver taxisjåføren i det danske magasinet Euroman. Nyheten har fått stor oppmerksomhet i våre naboland de siste dagene, og er også gjengitt i andre danske og svenske medier.

- Jeg trodde ikke på ham og spurte hvor han egentlig skulle hen. «Til Roma», svarte han, og jeg kunne se at han mente det, skriver sjåføren.

Mannen skal ikke ha hatt med seg noen kofferter, kun en plastpose. Sjåføren bestemte seg for å sjekke om mannen hadde penger nok på kortet, og siden han hadde det kjørte de av gårde mens taksameteret gikk.

Taxisjåføren skriver at han følte det som om han hadde vunnet i Lotto, siden han visste at han ville tjene en månedslønn bare på denne turen.

Mannen ville til slutt bli satt av på en bensinstasjon utenfor Roma, og taxisjåføren innrømmer at han har fundert mye over hvem denne mannen var.

Kjøreturen tok 22 timer og regningen endte på hele 29.216 danske kroner.


Legg til sol_no på SnapChat
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer