Svenskene samler penger til veldedighet på en genial måte

Alle flyplasser burde hatt et par slike!

(upublisert) Opprettet
Hvem har vel ikke kommet fra utlandet med lomma full av rustne småpenger i en nå ubrukelig valuta? Joda, noen flyplasser har satt ut bøsser hvor du kan lempe av småpengene til en god sak, men ingen har vært smartere enn svenske Røde Kors. De bygde rett og slett om noen av donasjonsbøssene på Stockholm Arlanda-flyplassen til såkalte arkadekabinetter, hvor man kan spille klassiske videospill for en valgfri penge. Det spiller altså ingen rolle om du pakker på euro, tyrkiske lire eller noen gode, gammeldagse dollars. Ei heller hvor mye du gir. Automatene skal ha vært en suksess, og gir et nostalgisk tidtrøyte til ventende passasjerer samtidig som de driver inntekter til en god sak. Ikke ulikt vårt eget pantelotteri, i grunn!  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.