Susan trodde det skulle bli en vanlig dag på jobben ...

- Det tok flere måneder å planlegge. Se den søte videoen.

(upublisert) Opprettet
Da Susan dro på jobb på Griffith Observatory i Los Angeles, trodde hun det skulle bli en vanlig dag. Det viste seg å være veldig feil.
Plutselig begynner noen å synge, samtidig som familie og venner begynner å strømme til. Så dukker kjæresten Omar opp. Paret er i et avstandsforhold, og Susan var overbevist om at Omar befant seg i London, 8750 kilometer unna. Etter flere måneder med planlegging, overrasker Omar kjæresten med tidenes mest romantiske frieri. - Du er den vakreste, morsomste, omtenksomme og inspirerende kvinnen jeg noen gang har møtt, sier han før han drar frem ringen. Det var ikke bare den kommende bruden som lot seg imponere av frieriet. Kommentarene har også strømmet inn på YouTube. - Dette fikk meg til å gråte. Jeg vil ha en ektemann som ham. - Kjære fremtidlige ektemann, se på denne videoen!, skriver en annen.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.