Steinbukken (22.des. - 19.jan.) 2014

Hva sier stjernetegnet ditt om det nye året? Her får du svar.

(upublisert) Opprettet
steinbukkGenerelt: Dette blir på mange måter et interessant og givende år for deg. Det er mange positive energier i horoskopet ditt. Optimismen og drivkraften er på topp. Du bør likevel regne med at det dukker opp noen humper på veien, men ikke verre enn at du takler dem. Forutsetningen er at du både i ditt ytre og indre liv greier å tilpasse deg nye situasjoner og omstendigheter. I år bør du satse på mer enn åndelig og spirituell vekst frem for en materiell. Hus, hjem og familie kommer til å kreve mye av din tid. Horoskopet ditt indikerer flytting, men det kan også være at du pusser opp, renoverer eller installerer nye tekniske hjelpemidler i boligen din. På et mer mentalt plan blir det viktig at hver og en av familiemedlemmene får være med og vise seg frem fra sin individuelle side. Hvis du forsøker å kontrollere dine kjære mer enn nødvendig, kan det komme til hete diskusjoner, spesielt i april og desember.

VIL DU HA FLERE PERSONLIGE SPÅDOMMER FOR 2014?: Sjekk vår horoskopside

Yrke, karriere og økonomi: I utgangspunktet blir økonomien som den er i inngangen til det nye året. Eventuelle store endringer av positiv eller negativ karakter, er det du selv som iverksetter. Så om du vil tjene eller tape penger, ligger egentlig på deg selv. Hus og familie kan være et område som påvirker økonomien din. Generelt er dette et år du burde være forsiktig og ikke foreta deg noen finansielle operasjoner, om du ikke er helt sikker i din sak. Frem til slutten av juli blir en svært aktiv og dynamisk tid for jobb og karriere. Tenker du på et jobbskifte eller et karrieresprang, noe du bør gjøre om du føler at det du gjør i dag ikke tilfredsstiller deg, er dette tiden for å gjøre det. Samarbeid blir også et viktig begrep for deg i 2014. Har du mulighet til å gå sammen med en partner, privat som yrkesmessig, bør du så absolutt vurdere det. Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: De aller fleste Steinbukker har hatt en herlig utvikling i kjærlighet og parforhold. Du er inne i en svært heldig periode, hvor de fleste ting bare ordner seg. Dette varer gjennom hele 2014. Siste halvdel av året vil du også merke at lidenskap og amour mellom dere blir både sterkere og dypere. Forhold som har en intellektuell, åndelig eller spirituell samhørighet, står meget sterkt for fremtiden. De beste periodene for kjærlighet er fra 2. februar til 6. mars, og igjen 11. desember til rett over nyttår. I januar kan du muligens merke at kjærligheten kan gå noe tregt. Ikke fortvil og ta ting som det kommer. Du vet jo at dette snart vil snu. Sommerromantikk, flørt og forelskelser ser også bra ut. Det kan hende du skifter ut noen av dine venner, men det kommer rask nye på plass. Leveregel for 2014: La din individualitet og styrke komme andre til gode.

LES OGSÅ: Sjekk ditt dagshoroskop

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.