- Smarttelefon kan gjøre sexlivet bedre

Men du klarer aldri å gjette hvordan...

(upublisert) Opprettet
I videoen blir flere par spurt om hva de bruker smarttelefonen til i sengen. De aller fleste svarer at de bruker den til å oppdatere seg på sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Pintrest. – Vi kan ligge i sengen om kvelden med hver vår smarttelefon og ikke snakke til hverandre i 1,5 time, sier en av kvinnene i videoen. Alle parene lurer veldig på hva slags råd som finnes for bruk av smarttelefonen i senga. Svaret de får, overrasker dem. – Vil dere vite hva det er med din smarttelefon som kan gi dere et fantastisk sexliv, spør forskeren i denne videoen Parene nikker og svarer: Ja! – Av-knappen! Selvfølgelig. Kampanjen ønsker å oppfordre kjærestepar til å skru av telefonen og bruke mer tid til hverandre. For det finnes ingen teknologi som kan erstatte menneskelig nærhet og kjærlighet.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.