Vis mer

Smart triks: Slik pakker du julegaven på under 1 minutt

Pakk inn julegavene i en fei!

(upublisert) Opprettet


Det er den tiden av året igjen. Tiden hvor du skal pakke inn en haug med gaver til de du er glad i. Ikke nok med at alle skal dekkes med papir, det skal helst se pent ut også. Men med dette japanske trikset kommer pakkingen til å gå som en lek!

Du trenger alt du vanligvis bruker til å pakke inn: Pakkepapir, saks og tape. Bruk gjerne også pakkebånd om ønskelig.Trikset egner seg best på harde, firkantede pakker.

Med litt øving skal innpakningen ta kun 30 sekunder. Slik gjør du det, steg for steg:

Kutt papiret slik at det er stor nok til å dekke hele presangen. Legg det som skal pakkes inn i midten av papiret, og pass på at litt papir stikker ut på hver side.


(Utdrag: BeatTheBush)

Brett det ene hjørnet opp når esken ligger på høykant. Det danner seg da en naturlig kant. Fold så hjørnet opp mot pakken samtidig som du dytter kanten ned med fingeren.


(Utdrag: BeatTheBush)

Putt på tape og gjenta prosessen på langsiden av julegaven: Dytt kanten ned og brett papiret opp.


(Utdrag: BeatTheBush)

Brett papiret opp og rundt slik at det dekker julegaven.


(Utdrag: BeatTheBush)

På den siste kortsiden, dytter du inn begge hjørnene samtidig som du bretter opp papiret.


(Utdrag: BeatTheBush)

Vips, så har du en perfekt innpakka julegave!


(Utdrag: BeatTheBush)Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.