Sliter du med å få ting gjort? Disse appene gjør deg mer produktiv

Sliter du med å få ting gjort? Disse appene gjør deg mer produktiv

Mobilen kan gjøre underverker.

(upublisert) Opprettet
Har du alltid en haug med ting du skal gjøre, uten at du får det unna? Og har du lenge tenkt å slutte å røyke, begynne å trene, tilbringe mindre tid på mobilen eller lære et nytt språk.

Nå har du ikke lenger noen unnskyldning for å la være. Her er apper som hjelper deg å få ting gjort:

 1. Få ting gjort


  FOTO: Colourbox

  Om du har satt deg noen mål du vil nå, eller har en liste med gjøremål du skal få unna, kan appen Any.DO hjelpe deg.

  Any.DO er en fin gjøremålsapp som rett og slett hjelper deg å få ting gjort, skriver DinSide.

  Du kan legge til oppgaver, sortere dem inn i kategorier og sette opp påminnelser. I tillegg kan du dele listene dine med andre, og gi dem mulighet til å bidra til å få unna oppgavene.


 2. Lær deg et nytt språk


  Har du lyst til å lære deg et nytt språk? Kanskje friske opp kunnskapene i fransk eller tysk fra ungdomsskolen, eller hva med å lære deg Star Trek-språket klingon?

  Språk-appene står i kø for å gjøre deg til et språklig geni, skriver ABC Nyheter.

  Appen Babbel har tilbudt interaktiv språklæring siden 2008 og gir opplæring i tretten ulike fremmedspråk der også norsk, dansk og svensk inngår.

  Memrise hjelper deg til å lære deg et maksimalt antall ord i løpet av kort tid gjennom visuelle læringsteknikker og minnespill, mens appen Busuu er verdens største sosiale nettverk for språkopplæring. Ifølge Busuu er det 50 millioner verden over som benytter seg av appen deres, som legger opp til at du kommer i kontakt med morsmålsbrukere og kan teste kunnskapene dine.

  Få tips til flere apper her.


 3. Slutt å røyke


  FOTO: Colourbox

  Har du lenge tenkt at du skal slutte å røyke, uten å komme i gang? Appen Slutta er laget for å hjelpe deg i gang.

  Den er laget litt annerledes enn tradisjonelle røykeslutt-apper, og har mye fokus på å informere om hva som skjer med kroppen når man slutter å røyke. For å motivere deg enda mer holder den også orden på hvor lenge du har vært røyk, eller snusfri og hvor mye penger du har spart, skriver DinSide.


 4. Unngå å bli distrahert av nettsider


  Bruker du mye tid på nettsider eller sosiale medier når du egentlig skulle gjort noe annet?

  Med appen Freedom kan du lage en liste over nettsider du ofte bruker for mye tid på, som Instagram, Facebook, Reddit, eller hele internett, skriver Buzzfeed. Når du bruker Freedom kan du planlegge økter der du ikke har lov til å få tilgang til disse sidene.


 5. Begynne å trene


  FOTO: Colourbox

  Det er flere apper som hjelper deg å komme i gang med treningen, og som måler både sykling, gåing og jogging. Fitnessbloggen har kåret de 15 beste gratisappene, og blant annet kommet frem til disse fem.

  Endomondo sports tracker kan brukes både på sykling, løping, gange og distansebasert aktivitet. Her kan du måle blant annet tid, distanse, fart og antall kalorier forbrent under treningsøkten.

  Løpe-appen Runtastic er en fin app for deg som liker å jogge og løpe. Her kan du måle distansen du har løpt, hvor mange kalorier du har forbrent på treningen, og hvordan fremgangen din er.

  Med Jefit PRO kan personer som trener styrke enkelt kontroll over treningen sin, TV2 sporty-appen hjelper deg å registrere treningsturen din på kartet med tid, lengde og høydemeter og Stronglift er et enkelt og effektivt program som lar deg ha god kontroll på treningsøktene dine.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer