Slik fungerer Juleflaks

Du kan vinne store mengder sjokolade og masse Flax-lodd. Det er enkelt!

(upublisert) Opprettet
Hver dag åpnes en ny luke i Juleflaks-kalenderen. Du blir kjent med familien Flaksen, som forbereder seg til jul. De gir deg daglige oppgaver som du skal prøve å finne svaret på. Svaret er alltid ett ord. Dette ordet skal du søke på i Kvasir. Treffer du riktig, får du opp en modul som ser slik ut: Da klikker du på Juleflaks-bildet for å registrere deg som deltaker i konkurransen. Vi trekker en vinner hver dag som får 4 kilo sjokolade og 20 Flax-lodd. Vinner du på julaften, gjør vi selvsagt ekstra stas på deg - da kommer hele 10 kilo sjokolade og 50 Flax-lodd din vei. Listen over vinnere oppdateres alle hverdager. Vinnerne for 22.-24. desember annonseres 27. desember. Vinnerlista finner du her. Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.