Slik får du mest mulig ut av Snapchats elleville oppdatering

Spy regnbuer og vinn trofeer.
 1. Linsefunksjonen


  Tirsdag kveld kom Snapchat-oppdateringen som har tatt hele verden med storm. Nå kan du ved hjelp av ansiktsgjenkjenning blant annet spy regnbuer og se ut som et forferdelig monster.

  Alt du må gjøre er å oppdatere appen, hold fingeren over ansiktet ditt, velg linse og ta en selfie eller en video.


 2. Trofésamling


  Snapchat-brukere har lenge kunnet sanke poeng, og nå får vi endelig få "lønn" for strevet.

  Trykk først på det hvite spøkelset og videre inn på trofé-ikonet - så åpner dørene seg til din egen lille samling av medaljer.


 3. Emoji-forklaringer


  Det har i en lengre periode vært ulike emojis ved siden av enkelte navn på vennelisten din. Noen vet man hva betyr, mens andre gir ingen mening. Nå har Snapchat selv gitt en forklaring på hva disse ikonene betyr.

  Forklaringen finner du ved å trykke på det hvite spøkelset, instillinger-ikonet til høyre, administrere og venne-emojis.


 4.  Tilpass dine emojis


  Du kan selv endre hvilke emojis som dukker opp ved siden av navnene på vennelisten din. Har du fått et hjerte ved siden av "feil" person, kan dette lett løses ved å restarte emoji-ikonene eller tilpasse dem.

  https://twitter.com/karissabe/status/643883852163756033


 5. Reprise


  Snapchat ønsker naturligvis å tjene enda mer penger på appen sin, og kommer nå til å tjene gode penger på avhengige Snapchat-brukere.

  Vanligvis kan du bare spille av en snap én gang, men med den nye oppdateringen kan du etter hvert kunne betale noen kroner for å se bildet eller videoen en gang til.

  Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig i USA, men det er ventet at den snart kommer til Norge.