Skavlan ble grillet, Kanye henges ut og naken-dating slaktes

SOL har samlet ukas rampelys-nyheter.Nok en uke er over og det har som alltid skjedd mye i kjendisverdenen.

SOL serverer deg ukas underholdningsnyheter oppsummert på 1, 2, 3!

Dette har skjedd i stjerneverdenen den siste uka!


 1. Tone ferdig i «Idol»


  (FOTO: Mattis Sandblad / VG / NTB scanpix)

  Denne uka ble det klart at Tone Damli er helt ferdig med «Idol». Ja, du leste riktig. 27-åringen som har selv ble kjent gjennom talentprogrammet og har vært dommer i to sesonger sier deg ferdig, skriver seher.no.

  - Tone har vært med på «Idol» som dommer i to sesonger, og har hatt en utrolig fin tid der. Men det er en tid for alt, og nå er tiden inne for å fokusere på egen karriere, sa hennes manager David Eriksen til VG.


 2. Kanye Wests nye kolleksjon


  (FOTO: Kevin Mazur / Getty Images / NTB scanpix)

  Denne uken kom musikeren og den mye frittalende Kanye West ut med sin andre kleskolleksjon.

  Hans forrige kolleksjon inneholdt blant annet skuddsikre vester, dermed var det knyttet stor spenning til hva mannen, som tidligere annonserte at han vil stille til presidentvalg i 2020, hadde i ermet denne gangen.

  Ifølge Minmote bestod kolleksjonen av jordfarger i beige- og bruntoner, tights, lange kåper og hettegenserne var gjennomgående og ble presentert i ulike nyanser og snitt.

  Videre skriver Minmote at folk tok til internett for å gjøre narr av klærne, der folk trakk fram Star Wars og slavetiden som mulig inspirasjonskilder.

  Kunne ikke laste instagram 3. Sophie Elise kaster seg inn i flytningsdebatten


  (FOTO: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix)

  Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (20) har omlag 80 000 daglige lesere, og denne uken skrev hun et blogginnlegg om flyktningsdebatten.

  I innlegget tok hun et kraftig oppgjør med det hun kaller for «feige» nordmenn på sosiale medier, i lys av flyktningkrisa som pågår i Europa, skriver Dagbladet.

  Hun åpner blogginnlegget med følgene:

  «Jeg ser deg. Jeg ser hvordan du plasserer rumpa i sofaen og åpner pcen din. Jeg ser hvordan du logger inn på facebook og hvordan du aktivt deltar i debatter. Jeg ser hvordan du hater. Jeg ser hvor redd du er for at vi ikke skal se kun norske flagg på 17. mai, og jeg ser hvor redd du er for å miste tradisjonene våre...» (les hele innlegget her)

  Til Dagbladet forteller 20-åringen at hun ønsker å slå hardt ned mot «rasistiske utsagn» i flyktningdebatten.

  - Jeg ble veldig irritert av å se alt folk får seg selv til å skrive på Facebook om saken. Direkte rasistiske meldinger som ikke hjelper noen!, sier hun.


 4. Skavlan grilles av «Broen»-stjerne


  (FOTO: Krister Hansson / Aftonbladet / NTB scanpix og Marcus Ericsson / Aftonbladet / NTB scanpix)

  Over 650.000 norske seere fikk med seg avslutningen på andre sesong av «Broen». Nå er sesong tre av «Broen» klar og har premiere 28. september.

  I den anledning besøkte Sofia Helin, som spiller den dedikerte, men nokså spesielle etterforskeren Saga Norén, «Skavlan» denne uka.

  Skavlan stiller seg selv som intervjuobjekt under sin egen sesongpremiere - hvor den svenske stjernen «tar en Saga» og setter Skavlan helt ut

  Blant annet spør hun rett ut hvor mange sexpartnere Fredrik Skavlan har hatt...

  (Se deler av intervjuet her)


 5. Nye «Idol»-dommere


  (FOTO: Fartein Rudjord / NTB scanpix)

   

  TV 2 skriver denne uka at «Idol» får tre nye ansikt bak dommerbordet denne sesongen.

  Gunnar Greve Pettersen (33) er den eneste som blir sittende, mens rapper Øyvind «Vinni» Sauvik (39), låtskriver og artist Ina Wroldsen (31) og musikkanmelder i Dagbladet Sandeep Singh (29), er de tre nye dommerne.
 6. Premiere på klein naken-TV


  (FOTO: Colourbox)

  Ja, det måtte vel komme det også. Naken-dating, altså.

  Denne uka hadde programmet «Adam søker Eva» premiere, men ble ikke veldig godt tatt imot.

  VG skrev blant annet i anmeldelsen at «Nyhetsverdien forsvinner svinfort, «Adam søker Eva» er seigt, kunstig og gørr kjedelig TV», mens Dagbladet skriver at det er «Ingen vits i å bruke en snau time på et slikt oppkok».

  Sandra Hauge (22) og Erno Nieminen (24) var de første som sjekket hverandre opp på TV - splitter nakne. Men ifølge VG har de nesten ikke hatt kontakt etterpå.


 7. Sigrid Bonne Tusvik er gravid igjen


  (FOTO: Robert S. Eik / VG / NTB scanpix)

  Det var flere TV-premierer denne uka, og en av de som fikk mye oppmerksomhet var talkshowt til Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, «Tusvik & Tønne Talkshow».

  Kanskje det var lurt å holde hemmeligheten til premierekvelden, nemlig at Tusvik venter sitt andre barn med mannen Martin Jøndahl.

  TV 2 skriver at komikeren vurderer å føde på Snapchat.

  - Jeg skal føde på Snapchat! Jeg tror ikke det blir så spennende å føde en gang til på TV, sier hun til TV 2 etter premiere-showt.


 8. Northug-bråk


  (FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix)

  Flere medier omtalte denne uken igjen skikongen Petter Northug.

  VG skrev at Skiforbundet gikk ut og sa at Northug ikke får gå verdenscup og Tour de Ski kommende sesong. Årsaken: fordi han ikke hadde undertegnet landslagsavtalen innen tidsfristen.

  Tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl mente likevel at Northug vil stå på startstreken i verdenscupen og Tour de Ski i vinter.

  – Jeg er helt sikker på at Northug kommer til å gå verdenscup kommende vinter, fortalte Stensbøl til VG.


 9. Kygo parodieres
  Kygo er helt klart Norges største artist for øyeblikket etter han satt Norge på det elektroniske kartet.

  Denne uken hadde «Kollektivet» premiere på TV 2, og hadde i den anledning laget sin helt egen Kygo-video, på et humoristisk vis, vel og merke...


 10. Nytt Rolling Stones-album


  (FOTO: Jacques Boissinot / The Canadian Press / AP / NTB scanpix)

  The Rolling Stones kommer med nytt album, ti år etter siste utgivelse, avslører bandets legendariske gitarist Keith Richards til iHeartRadio, ifølge Rollingstone.com.

  Bandet der alle medlemmene er i 70-årene vil derfor kanskje være å se på en scene med ny musikk i nærmeste framtid.


 11. Kardashian-søstrene lanserer nye apper


  (FOTO: Kevin Mazur / Getty Images / AFP / NTB scanpix og Patricia Schlein / NTB scanpix)

  Kanskje verdens mest omtalte familie, Kardashian-familien, slapp denne uken sine nye apper og nettsider.

  Søstrene Kim, Kourtney, Khloe, Kendall og Kylie har flere millioner følgere på sosiale medier - og nå skal de omfavne flere.

  Ifølge Daily Mail var det over 900 000 som lastet ned appene den på lanseringsdagen, noe som tilsier at de populære søstrene kan tjene opp til 32 millioner dollar på et år. 

  Appene har en pris på 2,99 dollar, rett under 30 norske kroner, i måneden. Laster du den ned får du et lite innblikk i livene til kjendissøstrene, samt videoer, sminke- og klestips og live-oppdateringer via video.