Sjokkert sjåfør ble møtt av dette synet på vei hjem fra jobb

Forhistorisk veisperring på Isle of Wight.Overraskelsen må ha vært stor da Chris Hollingshead kjørte hjem fra jobb klokken tre på natten og ut av mørket oppdaget den sju og en halv meter lange dinosauren midt i veibanen.

– Det tar omtrent fem menn for å flytte dinosauren bare noen centimeter, så det må ha vært en samordnet innsats og alkohol var sikkert innvolvert, sier eieren Martin Simpson til BBC.

Sjåføren forteller at han begynte å le da det største sjokket hadde lagt seg. Han gjenkjente "dyret i veien" umiddelbart som "Godshilla" da det ikke er første gang dinosauren har vært gjenstand for skøyerstreker utført av fulle folk, skriver Huffington Post.

Til vanlig er modellen av den planteetende dinosauren en del av en utstilling som heter Jurrasic Gardens i tettstedet Godhill, så alle som kunne tenke seg å stifte et nærmere bekjentskap til "Godshilla" vet hvor de kan ta turen.
That priceless moment when you're driving home from work at 3am and the road is blocked by a 20ft Triceratops!!! #godblessbeer #someoneneedsamedal

Posted by Chris Hollingshead on 12. februar 2016 

Legg til sol_no på SnapChat