Sjekk Lasses imponerende Titanic-kopi

Over 30.000 Lego-brikker og 384 timer ligger bak.

(upublisert) Opprettet
Danske Lasse Ankersø er som gutter flest, han digger Lego! Og han satte i gang et prosjekt som de flest andre bare kan drømme om: Å lage en over tre meter lang kopi av ikoniske RMS Titanic. Ved hjelp av tegninger funnet på nettet og en hel haug med fritid, satte han i gang med det voldsomme prosjektet. 30.000 brikker Totalt brukte han 16 dager (384 timer) på å lage det 302 centimeter lange, 35 centimeter breie og 76 centimeter høye skipet. Han brukte godt over 30.000 Lego-brikker på modellen. Hele prosessen og ikke minst det utrolige resultatet ser du i videoen øverst. Den imponerende modellen har allerede fått over 1,3 millioner visninger på YouTube. Lego snuser på Titanic-modell Hos Lego Ideas Platform, der brukere kan komme med sine egne ideer til nye Lego-modeller, har brukeren Ssorg allerede fått 10.000 stemmer for sin rekonstruksjon av Titanic. Denne skal kunne bygges i tre størrelser der den største tar omtrent 4000 brikker og er 120 centimeter lang. Han har også åpnet for at det skal være mulig å brekke den i to, på samme sted som det virkelige skipet. Etter å ta fått over 10.000 stemmer skal den ha fanget oppmerksomheten til Lego. Dersom de tenner på ideen, kan man plutselig finne en Titanic-kopi i butikkhyllene i løpet av de neste par årene.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.