Sjekk horoskopet mens du er på farten

Er du blant de mange som daglig sjekker horoskopet ditt på sol.no? Da har vi en gladnyhet til deg.

(upublisert) Opprettet
I SOL jobber vi for tiden hardt med å gi deg som liker å besøke nettsidene våre et godt tilbud også på mobil. Siden mange tar turen innom horoskopsidene våre hver dag, synes vi det er helt naturlig at horoskopet er en av de første tingene vi også har laget mobilutgave av. Nå kan du sjekke dagshoroskopet ditt på vei til jobb eller skole, og mens du sitter i sofakroken hjemme - eller kanskje til og med før du har stått opp om morgenen? Du kan enten gå direkte til m.sol.no/horoskop med nettleseren på mobilen din, eller bruke m.sol.no og finne lenke til horoskopet fra menyen oppe i høyre hjørne. Enklere blir det ikke. Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet under hvis det er noe du savner.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.