Sekunder senere løper han for livet

Dette må være tidenes halloween-spøk. Se den syke videoen.

(upublisert) Opprettet
Turen i parkeringskjelleren ble neppe som forventet for denne mannen. Han skulle bare hente bilen, da de tre skrekkfilm-morderne Jason, Chucky og gjerningsmannen fra Skrik dukket opp. Ikke veldig rart han begynte å løpe for livet.
Mannen i parkeringskjelleren er ikke den eneste som støter på de utkledde «morderne». En annen står å vasker bilen, da en blodig bil plutselig parkerer ved siden. Han prøver å snike seg unna, men blir fersket av Jason ... Det er YouTube-kjendisen Rémi Gaillard som står bak den geniale halloween-spøken. Han er kjent for å lage skremmende morsomme videoer, og det er ikke første gang han skremmer livet av noen. Fredag 31. oktober er det tid for halloween. Er du usikker på hva du skal lage, har SOL samlet en rekke gode ideer på vår temaside om halloween.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.