Se nettets beste bilder på blurry

Bare innrøm det; du surfer også rundt på internettet på jakt etter noe å le av. Bokmerk blurry og livet ditt blir latterligere.

(upublisert) Opprettet
Blurry.no er en norsk tumleplass for de beste bildene på nettet. Det er superenkelt å laste opp og dele dine beste, teiteste, rareste og morsomste bilder. Blinkskudd, bilder med tekst, manipulerte bilder - last opp og del! Her er noen av våre favoritter (klikk på bildene for å se store versjoner på blurry.no): Se én gang til. Her er det virkelig noe rart.   De skulle bare ta et fint feriebilde ...   Hvem er egentlig blidest?   Safari - dere gjør det feil   Vel, bruden er fortsatt tørr ...   Frossenfisk ... ikke rart fuglen er sur.   Ikke rart bruden er forbannet; hun har tross alt nettopp giftet seg med årets minst modne mann ...    Her er det bare trygt å gå over hvis du har spilt endel Pac Man ...   Er det dette de kaller kontorlandskap?   Ser du den utrolige illusjonen? Malingspannene til venstre er jo ganske avslørende.   Blås i hvordan den skal komme seg ned, hvordan kom den seg opp dit?   Ser du personen i bakgrunnen som ikke helt har fått med seg illusjonen? Uansett, gatekunsten er fantastisk laget!   Årets modigste? Eller dummeste?   Hadde hun visst hva han gjorde bak ryggen hennes hadde hun klikka ...   Uskyldige hundeøyne hjelper lite her ...   «Kom igjen nå, karer!»   De hadde satt på selvutløseren, så kommer ekornet og bøller. Knallbilde!   Det er bare én ting og si om denne måka: Tøffing!   Se bak deg!   Er dette et ulykkestegn for motorsyklisten?   Ikke så rart at hun holder for øynene hans, kanskje?   Ser du ham?   Tipper de som satt på kontoret fikk seg et sjokk da det banket på ruta.   Tør du gjøre narr av bikkja?   Siamesiske tvillinger?   Hva mangler på denne søtingen? Klikker du på bildet får du et hint hos blurry.   Ser du også at hun svever?   Disse hører hjemme i den urbane jungelen   Åh, så sinna!   Du kan også laste opp animerte gif'er. Denne dama trodde nok at dette kom til å bli et morsomt lite klipp. Det ble det, men kanskje ikke helt sånn som hun hadde sett det for seg. Klikk på bildet for å se gif'en. Tipper hun angret (etter at latterkrampen hadde gitt seg) ...   Hvilke liker du best? Stikk til blurry og ta en titt selv.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.