Se hva som skjer når demente får høre AC/DC

Slik hyller fansen demens-rammede AC/DC-gitarist Malcolm Young.

(upublisert) Opprettet
I fjor kom meldingen om at gitarist og låtskriver Malcolm Young måtte trekke seg fra rocke-gigantene AC/DC etter å ha fått diagnosen demens. Young har sammen med den langt mer fremtredende broren Angus vært fast medlem i bandet siden starten i Australia i 1973. Hyllest For å hylle Youngs bidrag til bandet og rockemusikken valgte en radiostasjon i Brasil å la andre personer med demens få høre hans musikk. Radiokanalen håper at hyllesten kan nå fram til Young: «Selv om du en gang vil glemme verden, så vil verden aldri glemme deg, Malcolm. Musikken din vil alltid være sterkere enn sykdommen». De resterende medlemmene av bandet kommer til Norge og Valle Hovin i sommer.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.