Så oppdager reporteren hva som skjer bak ham ...

Reaksjonen er imponerende.

(upublisert) Opprettet
Ting går ikke alltid etter planen på nyhetene og annen direktesendt TV. SOL har samlet et knippe av de mest episke tabbene.

1. Latterkrampe

TV 2-anker Arill Riise slet med å holde masken etter et innslag på TV 2 Nyhetene. Frp-politiker Gjermund Hagesæter testet ut elektrosjokkvåpen, noe nyhetsankeren fant svært underholdene.  

2. Gikk i stå

Sykkelkommentator på NRK, Dag Erik Pedersen var ikke forberedt på det som skulle dukke opp på skjermen. Kvinnen fikk angivelig alt til å gå i stå for Pedersen.  

3. Jo, du er i bildet

Lars Berger var trolig ikke klar over at det ikke kun var reporteren som ble filmet i denne NRK-reportasjen.  

4. Ikke helt heldig

Til tross for en høyst uvanlig opptreden bak reporteren, klarer han utrolig nok å holde masken. Innslaget begynner omlag tolv sekunder ut i videoen.  

4. Vår forsvinner

Under promoinnspilling for God morgen Norge forsvant programleder Vår Staude plutselig bak sofaen. Det var neppe helt etter planen.  

5. Reporter faller

Vår Staude er ikke den eneste som har gått på trynet på TV. Noen takler det bedre enn andre.  

6. Spyr på direkten

Programlederen for svenske Nattliv, burde kanskje holdt seg hjemme denne dagen. Midt under en telefonsamtale på direkte, klarer hun ikke å holde seg lenger.

 

7. Fin pus?

Reporteren er tydeligvis meget begeistret for kattedyr. Hun innser ikke hva hun har sagt før det er for sent.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.