Vis mer

Rasende tyr etterlot tyrelø­pe­ren i blanke messingen

Ble latterliggjort i tyrefekterringen.

(upublisert) OpprettetDet gamle slagordet er riktig så passende i denne snutten fra de svært så kontroversielle tyrefektingene i Zaragoza, nord i Spania.

I denne snutten, som skal være fra 12. oktober, blir en «tyreløper» tatt igjen av den unge tyren, som får et skikkelig grep i klærne hans.

Tyren regelrett løfter mannen, før både t-skjorte, bukse og underbukse regelrett rives i fillebiter. Mannen må løpe ut av ringen i blanke messingen, til hånflir fra publikum.

En annen video fra samme hendelse, viser at mannen senere får på seg nye klær og igjen entrer tyrefekterringen. I samme video kan man se at tyren blir eskortert ut av ringen. Kanskje den fikk spare livet for sitt bidrag til underholdningen. Det er jo lov å håpe.

Tyrefekting har blitt stadig mer upopulært og er flere steder forbudt.

Levert av


Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.