Pris til Astrid S, Kanye på Idol-audition og NRK-profil tråkker i salaten

SOL har samlet ukas rampelys-nyheter.Nok en uke er over og det har som alltid skjedd mye i kjendisverdenen. SOL serverer deg ukas underholdningsnyheter oppsummert på 1, 2, 3!

Les også: Bieber-nyheter, Stordalen med ny bok og en mulig turné for Fresh Prince

Dette har skjedd i stjerneverdenen den siste uka!

Beste norske artist


Kunne ikke laste instagramAstrid Smeplass danket ut Kygo, Madcon, Sandra Lyng og Donkeyboy i konkurransen om å bli "Beste norske artist", melder VG.no.

Seieren over de andre norske artistene betyr at Smeplass skal konkurrere i kategorien "Best Worldwide Act: Europe" under MTV EMAs (European Music Awards) den 25. oktober.

- THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU, skriver hun til fansen på sin egen Twitter-konto.

Kanye West dukket opp på Idol-audition


Kunne ikke laste instagramPå mandag fikk dommerne i den amerikanse utgaven av idol en overraskelse da Kanye West dukket opp for sin audition.

Rapperen, og konfliktmagneten, tok turen innom programmets siste auditionrunde noen sinne og gjorde en a capella-versjon av hitlåten "Gold Digger" fra albumet Late Registration.

Nakenkonsert og musikkvideoinnspilling


Kunne ikke laste instagramIngen skal beskylde unge frøken Cyrus for å sitte stille når oppmerksomheten rundt hennes person dabber litt av.

Tidligere har hun "sjokkert" ved å være naken og spille på sex så ofte hun kan, blitt filmet mens hun røyker Salvia og jevnt over jobbet hardt for å riste av seg Disneyimaget hun fikk i starten av tenårene.

The Flaming Lips-vokalist Wayne Coyne slapp nyheten denne uken at de og Miley skal holde nakenkonsert for nakenpublikum med nakent band. Det hele skal filmes og brukes til musikkvideoen for låten "Milky Milky Milk".

Funnet bevisstløs på bordell


Kunne ikke laste instagramLamar Odom ble innlagt på sykehus onsdag morgen etter å ha blitt funnet bevistløs på bordellet Dennis Hof's Love Ranch utenfor Las Vegas i Nevada, skriver Kjendis.no.

Den tidligere Lakers-stjernen er kanskje like kjent for sine prestasjoner på banen som sitt forhold med Khloe Kardashian. Han var ofte å se i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», og paret hadde en egen realityserie: «Khloe and Lamar».

Babylykke på andre siden av grensen


(FOTO: ATB/NTB Scanpix)

Det svenske kongehuset kunne bekrefte det flere svenske medier meldte på torsdag: At prinseparet Sofia og Carl Philip venter sitt første barn.

- Vi er så lykkelige og glade for å kunne fortelle av vi nå venter vårt første barn, sier paret om barnet som er ventet i april neste år.

Leo Ajkic klønet det til på sosiale medier


Kunne ikke laste instagramDet ble brudulje da NRK-profil Leo Ajkic tirsdag morgen la ut et bilde av rapperen som natt til tirsdag ble pågrepet av politiet etter to måneder på rømmen.

På bildet poserer rapperen med balltre i hånden, iført politiuniform. Under bildet brukte Aikic hashtaggen «#fri (rapperens navn), skriver NRK.

I etterkant har Aikic skrevet et innlegg på Ytring der han ta avstand fra rapperens handlinger, beklager om bildet var sårende, og innrømmer at det var ubetenksomt.

Millioner av kroner til bloggere


Kunne ikke laste instagramDet er ikke vekslepenger de mest populære bloggerne sitter igjen med når skatten og regningene er betalt.

For det er ikke bare annonseinntekter fra bloggen som fyller bankkontoen, men også fakturering for å delta på fester og eventer.

- Vi operer med priser mellom 5000 til 50 000 kroner, sier salgssjef i United Bloggers, Lars Bruto, til Dagbladet.

Legg til sol_no på SnapChat