Politiet: Det er et gjenferd

Betjentene fanget noe uforklarlig på kamera.

(upublisert) Opprettet
Politiet i New Mexico har lenge slitt med en mystisk inntrenger. Nå hevder de å ha fanget forbryteren på kamera. - Først trodde jeg at det var en flue eller møll, men så oppdaget jeg beina og skjønte at det var et menneske. Ikke et ekte menneske, men et spøkelse, sier politibetjent, Karl Romero, til ABC News.
Politiet hevder at det er ingen vei inn på det sikrede området uten en åpen port eller å sette igang alarmen. - Det skal egentlig være umulig, men skikkelsen går igjennom gamle transportbur, sier politietterforsker Solomon Romero. Flere av betjentene på stasjonen sier de har opplevd uforklarlige hendelser. Hva tror du? Se videoen og døm selv: 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.