Pitbullen Queso må gå baklengs gjennom dører

Og ingen vet helt hvorfor.

(upublisert) Opprettet
- Den skumle pitbullen vår Queso er redd for mange ting, som kjøkkengulvet, skriveren og døråpninger. Men Queso er en survivor! Han takler sin frykt for å gå inn i nye rom ved å tusle inn baklengs, skriver hundeeieren Rhiannon Hamam i sin nye Youtube-video. Den mildt sagt underlige vanen ser du i videoen under. I et innlegg på Reddit forklarer Hamam at de adopterte den søte hunden da han var 10 måneder gammel, og at de ikke er helt sikre på hvorfor den oppfører seg slik: - Vi bruker ikke usynlige gjerder eller noen form for strømhalsbånd. Han er bare en ordentlig raring. - Alle prøver å fortelle oss at han ble traumatisert av en tidligere eier, men vi har hatt ham siden han var en baby, forklarer hun i et annet innlegg.  

Dyr er rare

Queso er til gjengjeld i godt selskap. For en måned siden ble en tysk yorkshire terrier nettkjendis da hun klynket om å få komme inn en verandadør som allerede var åpen. Eller hva med denne katten, som rett og slett tror at den er en hund?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.