Ny Ylvis-video tar nettet med storm

Nådde millionen på få dager. Se videoen her!

(upublisert) Opprettet
Nesten 1,4 millioner har fredag formiddag sett videoen til brødrenes nye sang, Trucker's Hitch, på YouTube siden den ble lagt ut på videonettstedet tirsdag. Og visningstallene øker raskt. - Målet er en milliard visninger på YouTube, sa bergensbrødrene til NRK etter I kveld med Ylvis-premieren tidligere denne uka. For å sette det i perspektiv: The Fox har i skrivende stund, cirka et år etter at videoen ble sluppet, 450 millioner avspillinger. Se videoen her: Hva synes du om den nye sangen og videoen? Si din mening i kommentarfeltet nederst.

Blir lagt merke til i utlandet

Dagbladet har anmeldt den Stargate-produserte låten til terningkast tre. Men også flere utenlandske medier har fått med seg bergenbrødrenes nye utgivelse. USA Today skriver at Ylvis-brødrene har levert inn revekostymene, og fått en ny besettelse: knuter. Nettstedet skriver videre at den nye sangen minner dem om Rednex-hiten Cotton Eye Joe.

- Neppe like stor som The Fox

Nyhetsmagasinet Time er noe lunkne i sin omtale, og skriver at den neppe vil bli like populær som The Fox. Det begrunner de blant annet med at videoen ikke er like absurd som forjengeren. - Men vi kan ta fryktelig feil her, legger Time til.

Metal-cover

Som du helt sikkert husker, ble The Fox laget i uttallige cover-versjoner (Ja, vi husker både Mona Grudts trøndervariant og Telemark-politets parodi, blant annet). Nå har de første annerledes-variantene av Trucker's Hitch nådd nettet. Her er en metal-versjon laget av den den norske vokalisten PelleK: 
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer