Norske Oles geniale triks holder føttene dine varme

Tømrermesteren takker sin gamle sjef for trikset som holdt ham varm i titalls vintre.

(upublisert) Opprettet


Som tømrer gjennom tiår har Ole Thorstensen kjempet mot kuldegradene på byggeplasser vinter etter vinter. Hvordan har han klart å holde seg varm, spør du? Med et genialt triks han lærte av sin gamle sjef for 15-20 år siden, som han igjen lærte av sin mor.

– Det er det lureste trikset jeg noen gang har lært i byggebransjen!

Et kjerringråd kan man nesten kalle det, for det ser nesten for godt ut til å være sant der Thorstensen tar VG og river av to ark, før han bretter dem sammen og legger dem i bunnen av skoen.

– Den beste isolasjonen jeg har vært borti! skryter han og legger til at på de kaldeste dagene byttet han avispapiret opptil fire ganger før arbeidsdagen var over.

Tømreren forteller at han har en tendens til å fryse på beina, men med avispapirsåle har han holdt varmen inne og kulden ute gjennom 30 år som tømrer.

– Jeg har også på meg to par ullsokker: et par tynne og et par tykke, legger han til.

På resten av kroppen kler han seg også godt med ull, gjerne to lag på både over- og underkropp. Deretter gjelder gode ytterplagg som isolerer godt.

Og med disse gode rådene kan du også overleve i den bitende kulda.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.