Vis mer

Norske Elias trakk tann: – Han fikk litt sjokk

Fant på original idé for å fjerne løs tann.

(upublisert) Opprettet
Når man kommer ut på bygda finner man gjerne på noe helt spesielt når man skal trekke ut en løs tann. Det fikk Elias Blomdahl (7) fra Lierne i Nord-Trøndelag erfare da han ble passet på av søskenbarnet Even Kvemo (24).

– Jeg tenkte først å trekke den med døra, som vi pleier å gjøre oppi her. Men det har vi gjort så mange ganger før at det har begynt å bli litt kjedelig. Så hadde jeg sett noen Jackass-videoer og tenkte at dette kunne jeg få Elias med på, sier Kvemo til NRK.

Se også: – Norge er det vakreste landet jeg har vært i!

Kvemo forslo at de kunne bruke crosseren til å få ut tanna, noe Elias tente på umiddelbart. Og med en fiskesnøre rundt tanna var det bare å gi full gass med crosseren.

– Han fikk litt sjokk akkurat i det tanna spratt ut, men det gikk fort over. Han er en tøff gutt, sier Kvemo.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.