Nå er SOL.no tilpasset for iPad

Prøv den nå!

(upublisert) Opprettet
Stadig flere av dere bruker nettbrett når dere er innom SOL.no. Nå gjør vi den opplevelsen enda bedre, med en skreddersydd iPad-versjon. Du som kjenner SOL fra før vil raskt finne igjen de vanlige elementene også på nettbrettsiden. På forsiden er det viktige nyheter, underholdning, gode forbrukersaker og litt hyggelig adspredselse. Vi overvåker alt som skjer og samler det beste fra små, lokale nettaviser og fra de aller største. På den måten får vi en unik miks som både er nyttig og underholdende. Det nye er at alt innholdet nå er tilpasset slik at du skal få en best mulig leseropplevelse på ditt nettbrett. Beta-versjonen av iPad-tilpasset SOL.no er raskere, mer klikkvennlig og har høyere lesbarhet enn PC-versjonen. Og vi har plukket ut de tjenestene som dere bruker liker best. Og mer kommer. For å surfe på SOLs iPad-versjon, skriv inn tablet.sol.no i nettleseren på din iPad. Hva synes du? Vi ønsker tilbakemelding! Del gjerne dine synspunkter med oss i kommentarfeltet under.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.