Annonse

Nå er Facebooks nye «liker»-knapper her

Nå kan du uttrykke både glede, sinne, tristhet og begeistring.Allerede i fjor kom nyheten om at Facebook ville gi brukeren en ny «liker»-knapp.

I dag kom den mye omtalte oppdateringen, hvor du kan velge blant flere «liker»-funksjoner. Med den nye oppdateringen kan man uttrykke både kjærlighet, gråt, sinne og begeistring, skriver VG.

«Kjærlighet» mest brukt


«Vi har lyttet til folk og vet at det bør være flere måter å uttrykke, på en enkel og rask måte, hva det du ser i «nyhetsstrømmen» får deg til å føle», skriver produktsjef Sammi Krug i denne bloggposten.


De nye reaksjonsknappene ble først tilgjengelige i blant annet Spania, Portugal, Chile, Japan og Colombia, før de nå ble gitt til resten av verden. Facebook-teamet har allerede lært mye om hvordan folk bruker dem, skriver Mashable. Knappen som brukes mest er «kjærlighet».

- Kjærlighet er den mest brukte reaksjonen i alle landene. Det gjelder for hvert eneste land, sier Krug.Slik bruker du de nye knappene


For å bruke den nye funksjonen må man holde musepilen over den vanlige «liker»-knappen, dermed får man opp de ulike alternativene.
Legg til sol_no på SnapChat